Monday, February 9, 2009

09 February 09

Uiisshhhhh..07 feb 09, aku ikut trip apmm with media ke Kapas Island ...pulau kapas is a nice place, but it just a small island...eerrmm,, majoriti yang naek kapal KM Amanah, semua mabuk laut..wakaka.....
Worse =( aku mabuk darat.....sampai opis baru rase penim......teruk gak aku mabuk....
Sampai sane, banyak aktiviti yang telah disediakan...sebelum sampai ke pulau kapas tu, media di bawa lar ke tempat pelupusan bot tahanan untuk jadi tukun tiruan kat area2 pulau tu jugak lar..selain tu, aku berkesempatan lar tengok demontrasi penggeledahan oleh pihak maritim, then, sampai lar kat pulau kapas..petang tu lepas PC, lepas tengok cabin semua..after lunch, kiteorang dibawa pergi ke pantai....Besh lar, bley mandi laut, maen beach valleyball...okey lar, layan orang2 media ni..
Aku xbermalam di cabin pun, tapi aku ikut sis Na, die ajak teman stay kat chalet kat kapas, bley lar lepak2 kan?? [Lynn, sis and me] seronok kaco sis tido...kiki
besh, malam tu lepas nyanyi2, BBQ, kiteorang dihantar balik ke chalet..
Menikmati keindahan bulan, bintang2..sambil bercerita di tepi pantai..adalah suatu pengalaman yang xkan saya lupakan...
nak pergi lagi......

9 comments:

Lynn Honeym said...

it was bloody awesome dayana.

kan?
:D

KenanganItuEndah said...

oo..

da ade belog x bgtau ye.

sepak kang mardiana

:p

This is Mine said...

nana...

dlm diam2 ad blog...

aish!!

cube "gembar-gembur"kan yg awk tue dh ad blog....

ngee~

=)

[[..Dhia..]] said...

xmo lar gtaw..blog bukan hebat pun..kiki

coKELat said...

nana.
jeles la.
nak jugak g pulau kapas.
nak duk tepi pantai mlm2.
tgk bintang bulan
hehe

athrh bhrm said...

siapa nak tgk dia muka biru? jom ajak dia naik space shot! agaga! i love you bestie :D

[[..Dhia..]] said...

absolutely Lynn.. =) wish to be there with my lover...heee =)

teera: please, that is our secrect..haha....

rozz said...

Mardiana kuat tido...asyik nak tido je masa bercerita kat tepi pantai malam tu....

[[..Dhia..]] said...

aiyaaa.....mesti lar sis..ngantok maaa....=] jommy lak wat ngusik die, mady semangat citer....haha..Lynn duk sibuk menanam Mady...sis baring atas peha sy.HUuuuuu...