Tuesday, February 3, 2009

Laptop aku...

Hari ni, pas aku wat siap satu story sal NSTP Fund For Gaza, sumbangan dr SMKA Agama Tok Jiring, sampai satu tahap aku dah tak taw nak buat ape =( HUhu....

lagi menyedihkan, laptop aku lak rosak, monitor screen rosak,

jap ley on, jap xley...bateri pun da kongkeng...

and it cost almost RM700, baek beli yg baru, ..

tp nak cari mane pitis???

mesti die dah merajuk sebab aku wat jatuh die kut....



Sorry my baby..

Laptop tu dulu aku beli ngan duit aku ..wuhuhu ....



Ni camne aku nak wat assg college ni???? (penim+ pusing jap otak aku nih)



Uhhmm, da lame aku x update blog aku ni, tetiba hari ni aku rase nak bukak blog aku..hehe


(org de blog, nak blogging jugak, mardiana2, bakpe la ngusik ngat??)


Heysss!! laptop..........

[[ aku nak laptop baru..]]



p/s: asyik duk kuar kutip NSTP fund for GAza,

de gak aku terdesak buat fund for Diana beli laptop kan??

kikiki...



4 comments:

Lynn Honeym said...

hee.


go get the new iMAC lah.

:D

[[..Dhia..]] said...

wuhuuu=(
ni bukan cam beli ikan kat pasar Ili....

nadeaieshasdi. said...

laptop baru!

laptop baru!

gajji kaan da masokk..

hehehehhe..

ps:saye pun belom start esaimenlgi nie. aihh

[[..Dhia..]] said...

gaji xmasok lg, kalo masok pun bape lar sangat..

Huhuhu =..( buy one 4 me lar...

P/s: sy xmula sepatah haram pun lg awak......