Wednesday, February 25, 2009

macam tahi...

sangat lar macam tahi suasana kat tempat kerja aku lately...
semua wat aku meluat..tetiba aku rase meluat...
dan sangat meluat....
paham paham je lar bile aku pun da sentap....
huuuhh....=I
(ngan periodnyer lagi, mau x tension aku)..
Bengangnye Tuhan jer lar yg tahu...
Banyak lagi kut kerja aku yg nak kena wat siap..
(assignment college aku pun bukan siap sepenuhnye lagi) ...
Dah lar suke bg assignment yg cam TUUUTT jer aku ase..
dah cam xde story sangat da ke???
ni kena pulak buat kes yg two female students that claimed they both kena assaulted ngan sorang cikgu lelaki tu... Haa..tu pun cam mangan gak..yg g tampar budak tu pehal??
Pasni aku x taw lar kena buatpe lagi, pantang tengok org senang duduk cikit...babusss...
AArrhhggggggg!!! TENSION.....
( luahan yg biasa bila sedang tension..sori=( )

6 comments:

Lynn Honeym said...

jom ah pakai sihir, halimunankan diri kita.


senang,
setel.

KenanganItuEndah said...

nana.

hee.

kimsalam adek.

:p

coKELat said...

bakpe nana?
isk

[[..Dhia..]] said...

jadi halimnan pun, aku rase sean bley lg cari aku..

Errmm, Diana, why dun u do this, do that,..do shit>..

prueziiL said...

tenang sih.

:)

[[..Dhia..]] said...

sudah tenang skarang chip ;)
kan ade kale kite rasa tertekan...tp skarang dah tenang..hehehe