Tuesday, June 9, 2009

welcome back.

Bergambar di 84th floor Baiyoke Sky Hotel.

Kesengalan yang terserlah oleh mereka apabila berpeluang menaiki TUKTUK.



Di NongNooch Garden ;)


Cantik pemandangan di Taman NongNooch.



Pertunjukan gajah pun ada ;) sempat posing dengan gajah, walaupun takut.Ngee!


Di dalam restoran makanan laut yg terbesar di Bangkok.





Heys..ini entry yang terbaru..


Saya selamat pulang ke tanahair seminggu yang lepas.. dan hanya berkesempatan untuk update blog malam ini....



Hehss?? dengar macam sibuk kan?? walhal xde lar sibuk sangat pun..cuma malas aje... (heh)...

Yuhuu..


Trip to Bangkok, memang sangatsangat enjoy...patut lar pada mulanyer aku rasa liat sangat nak pergi... but at last, it was really fun....[ Alhamdulillah ]..


Seronok dapat kenal ngan staffstaff dari unit media yang lain...Walaupun mereka ni semua macam da berumur, tapi still rock star..hee...kecoh jer merekamereka ni.


Di Bangkok, masalah yg kami hadapi ialah: pertama: Komunikasi..bukan maen susah nak beli barang kat sane..hampeh jer..even simple English pun mereka xley cakap taw...penat gune bahasa isyarat..(naseb baik la kalo jumpe tiga empat org yang oley cakap mandarin, boley gak aku applykan kan bahasa aku)..haha...


masalah kedua: Tiada air di tandas2 awam..hehs, sengal kn??? susahnyer nak buang air..hehe...sampai kena bawak spare air dalam beg....Ish...


Overall, it was really fun....and saya sangat lar enjoy ketika di sana =)


sekian.





4 comments:

d i e y L a . said...

wah bez dpt jln2 ke bangkok.

tade air?
gila la kalo mcm 2 kan.
heeet

[[..Dhia..]] said...

mmg..da lar aku off....
lawak giler, basuh ngan air sejuk yg dari peti ais tu..huhu....

Lynn Honeym said...

sedapppppppppppp!

prueziiL said...

nak gajah tu napa tak bawa blik mardiana oh.