Sunday, January 3, 2010

Salam tahun baru...







People:

Dah hampir tiga minggu kut x update blog, bukan apa, cuma masa yang tak mengizinkan...kesibukan melanda baru baru ni..heiyss!! sedar x sedar dah masuk tahun baru...

"welcome 2010, and Goodbye 2009"

...Masih tak terlambat kan untuk aku ucapkan salam tahun baru buat semua temanteman :)) moga tahun ni akan bagi kalian satu permulaan yang baik..Amen~~

Di Kuala Terengganu ni, tak de makna sambutan tahun baru pun, aku pun kurang gemar keluar untuk celebrate ni, besides, dah serik hari tu, layan kerenah adikadik punya pasal, konon nak sambut merdeka. tapi tak pasalpasal kereta "BMW3series" aku diterajang oleh matmat samseng jalanan..huhs, panas bukan main aku, and lepas tu, terus bersumpah taknak keluar dah bile ade sambutan hari besarbesar camtu, jadi aktiviti aku pada malam org duk sibuk sambut tahun baru, aku lak sibuk membeli belah pakaian sekolah anakanak ikan yg tinggal lagi 3 orang tu....lepas beli, g makan jap..then balik rumah...selamat..hee... xde la nak 'bercongok angok' tunggu ke 'bunga api'..wakakkakakaka!!

Uhhmm;; [ 2010 ]masih ada tiga ratus enam puluh lima hari untuk aku perbaiki segala kekurangan diri, moga tahun 2010 akan menjadi permulaan tahun yang terbaik buat diriku, secantik angkanya..

Ooppss....untuk azlin shahera, happy birthday ye..satu M'sia celebrate birthday awak... hee...


p/s: banyak je pix yg aku amik untuk 010110, tp sbb h/p aku dah jam...virusi menyerang, xley la nak upload..teman2 yg nak tgok pixs aku yg lovely tu, melepas la..but, i'll try to get it from my buddies,.and will upload sooner. ;)

4 comments:

Zahratulhayat said...

happy new year, k.nana..

:)
nnt nk pinjam bmw bole?
hee ;)

d i e y L a . said...

selamat tahun baru diana.
miss you ouhh!

~~dhiaadeera~~ said...

hahahaha..hayat..boley aje kalo nk pinjam :))
Didiey mucuk!! i miss u too lol....
**sobsob**

.ella ainnadjla. said...

sygs happy blated new year...
syg awak...=D