Wednesday, February 17, 2010

JanFeb

Akhir Januari hinggalah pertengahan Februari, nasib aku tak putus-putus dirundang malang.
Dah la eksiden, huhs...SYUKUR Tuhan masih sayangkan aku, uhmmm..then, baru je dapat kereta baru, aduyai....kena pulak cikit lagi...

Uhmm..pasni xtahu dah ujian apa lagi...TUHAN Maha Adil kan?? Setiap dugaan atau ujian yang DIA turunkan, InsyALLAH akan dibalas olehNYA ganjaran yang berlipat ganda. positively, anggaplah Tuhan sedang menguji tahap kesabaran kita.

Alhamdulliah, berkat kesabaranku..(koya je ni).....Boss aku pun dah beri aku satu lagi tanggungjawab baru, yang mana akan aku usahakan sehabis daya, monitoring the sales,rasa macam empat puluh kali nak pikir bila nak galas tanggungjawab ni, bukan apa, takut sangat tak dapat buat seperti yang bosses harapkan. Tapi aku tak kan putus asa, akan aku buktikan, akan aku belajar dari A to Z demi kepentingan semua. Sebab aku tahu, bukan mudah untuk menjadi nakhoda bagi sebuah kapal, silap kemudi, tenggelam la kapal dengan anakanak buah aku.

Tulis entry ni pun, waktu lepas jumpa ngn bosses, ok..sambung kerja suda, banyak lagi kerja nak kena settle ni, coming soon, Mitsubishi event on 20th February to 28 February 2010, we welcomed u....

Untuk semua: Ucapan dariku, selamat menjalani kehidupan seharian dengan baik.

p/s: Tun amirah Athirah, thanx for ur lovely voice that i missed soo much. Love u...

:) see u when i see u.

2 comments:

Lynn Honeym said...

:)

p/s: now i know you can smile. glad to know.

~~dhiaadeera~~ said...

still..i need to find my true smiles :)like i used to....