Saturday, April 23, 2011

blog.si.epal.hijau--diana

Hari ini saya dah siapkan bahagian pertama untuk segmen lensa+libur santai..lega sikit rasanya...

kalau tengok blog saya macam cantik sikit ni, macam la kan? tapi x pun..saya baru je tukar template ngn background blog saya, atas bantuan sorang kawan, nama Ilani..hee,,thanx untuk dia sebab ajar saya, saya ni buta IT jugak..bukan tahu sangat pun.....

Hmmm..apa nak citer eh? oopss, mesti nak tahu nape saya letak nama blog saya dengan nama "blog.si.epal.hijau" kan? tu sebenarnya sempena ngn gelaran yg kawan saya pernah panggil kat saya dulu, waktu belajar kat kpm duludulu..teringat pulak..lagipun ilani pun suruh saya tukar sikit, katanya bagi lah yang catchy2 cikit...baru lah org tertarik..haha..mana saya reti nak tariktarik org ni....lagipun bukan aktif blogging sangat..hmm..

Apapun, sangat happy, tapi banyak lagi saya nak upgrade kan blog saya ni.

                                          hmmmm..rasa saya masam masam manis :) sesuai untuk diet!

                                      miss green epal, u look like dianaalim, mata bulat,bibir kecik.yummyyummy!!

2 comments:

Che Nor said...

makin lawa blog kak..
good luck in future undertakings..

Diana Alim said...

hehehe...mane ade dik...akak mmg xreti blog2 ni..tp ok jugak untuk isi masa lapang....thanx..all the best to u too dear..