Friday, October 7, 2011

pencarian pelamin yang sesuai.

Salam semua, apa khabar, semoga dalam keadaan baik-baik hendaknya. 

Harini kerja kena call back, sebab ada pembentangan bajet oleh PM kat Dewan Rakyat, Parlimen. Just in case takcukup krew, boleh la bantu pape kan? cuma yang sodehnya, harini g ofis, macam pose cantik je!! huhuhu..Errmm, about the budget --> 
if rajin nak mengupas nanti, saya akan kupas and share sikit la pandangan peribadi saya. For sure, ia memang berita gembira buat kakitangan awam, yg swasta cam saya ni, takde dapat apa pun..sob sob sob :( 
so, bagi mengubati kedukaan ini, elok la saya ceriakan dengan mengoogle contoh-contoh pelamin yg saya cam berkenan je utk majlis pertunangan saya nanti. InsyaAllah. Tak sempat lagi nak pergi tengok contoh-contoh pelamin yg ada kat kedai-kedai Bridal ni, cuti dah booked hujung bulan ni, InsyaAllah saya akan pergi menyervey bersama bakal tunang saya. Hik hik hik... winkwink**

 Ermm..this one boleh tahan!
and this is not that bad. 
 this one also simple, but still look sweet.
 I also like this design. 
 and this, errmm..cun sangat!
 i think this still simple, and look very exclusive. 


Actually, bila tengok balik pelamin-pelamin ni, saya pun taktahu nak describe macam mana, errmm....maybe bila dah tengok kat kedai, and get help with the kedai wedding planner ke apa ke, mesti akan dapat sedikit ilham, lagipun memang temanya bukan seperti warna-warna kat atas tu....( kalau all background, flowers tu in white colours pun ok kan?) Whatever it is, I  just hoping for a simple engagement ceremony, but still can satisfied me lor...Banyak lagi benda taksiap,barang tak carik lagi..satu habuk apa pun saya tak prepare. OHHhh!!! sayang tolong...harapnya semua berjalan lancar. InsyaAllah. amin~

p/s: untuk sidia, tengok la contoh-contoh pelamin ni, nanti saya balik, kita pergi tengok sama-sama kay. Love you :)

3 comments:

IQ = Iez Qis said...

tahniah!! selamat bertunang! krem slm kt aiman, schoolmate sy tu ek..=)

ibrahimi said...

from photografer point of view:
1)jika pakaian anda 'grand' dan ingin ditonjolkan bersama pelamin, make sure lampu candelier tu lebih tinggi dari anda n pasangan anda (at least 1 kaki lebih tinggi) supaya bila amik gambar berdiri di atas pelamin, lampu tersebut tidak terlanggar kepala atas terletak betul2 atas kepala anda:)
2)make sure jgk elemen2 di kiri dan kanan pelamin tidak mengganggu aktiviti bergambar terutama group photo

Lany Azman said...

darling jangan lupa ajak kita yeah XD