Sunday, April 5, 2009

sahabat, kau ada =)











answer for that izlin, just simple =.)

Because i love u, and i can't just simly admit it...( tahan hati sekeras2nyer)..hehe...

and I noe u noe me, u noe the way i am...



And now, I have to admit....

U are the one who always be with me, teman aku pergi klinik ketika aku sakit, maen pape yg

aku suke, buat keje gila2 yg x masuk akal, ( sampai ada parut yg jd saksi )..ngee!!! teman aku

pergi buat keje aku sampai malam, pergi window shopping, ntah pape beli biji kacang..huahua...

(nnt nak bg kat Ilham ngan Wafi)..LOVE..


Aku x mampu bagi pape yg laen untuk kamu, hanya lah sebuah persahabatan yang ikhlas ;)

Ingat, aku selalu berkata..( bukan senang nak cari sahabat, sbb tu aku susah nak ade insan yg

bergelar sahabat, tp bila aku dah sayang die, aku akan betolbetol sayang kat die .

hugs + kisses = love sahabat..




Thanx izlin ='')










why u make me cry by posting this kinda entry?:(

we had been thru hell,i have to admit that,

cumanya, aku mahu jadi seorang positif untuk tidak tunduk pada satu kesakitan yang pernah sentuh kita berdua.

jujurnya, kamu wujudkan rasa yang sudah lama aku tidak rasa tentang persahabatan.


terimakaseh tuhan untuk kehadiran nurul mardiana.

dan aku akui kita banyak lakukan benda bersama walau kita tidak memiliki kehidupan yang sama.


it's just... thank you dayana.kamu sememangnya bernama SAHABAT.

3 comments:

l t t l g j h ; said...

awh shweet :)

coKELat said...

sgt sweet.

aaaa.
smoga korg terus kekal sbg sahabat.
korg mmg serasi berdua even korg berlainan idop.
hee

a mustard yellow paper box said...

=)