Saturday, April 18, 2009




sengal plus bosan




Rasa cam dah empat tahun x online..huhu =..( cam lar bz ngat..

ishk, entah? nak tulis ape ntah??
tapi still nak tulis jugak..

Dpt online jer, terus check email, Pissstt!! aku dapat email dari miss aku..ngee..cam comel jer email miss..

Seperti aku sudah bosan dengan rutin aku sekarang....

Nak keluar lepak, macam malas,kalau keluar pun, mesti sorang2, xpun de lar sorang teman..

Aku terpaksa sabar lagi buat beberapa hari, minggu pasti??

untuk aku duduk di meja dan kerusi serta perkakas lain bg seorang macam aku...(nape lame ngat ni?) huhu..

betul lar, bosan juga bila sampai satu tahap tak ade kerja yg boleh aku buat..

(report x siap lg pun, tp buat report bukan keje yg aku nak..) haha..

Tapi yang pasti, nanti bila dah start nanti, mesti aku ugak yg akan rasa lg kucar..

jadi, baik siap report dulu, sementara tengah macam free ni..

Petang18042009 : Dyla nad Chip ade datang, dyla nak hantar upah baju kat taylor faveret aku... tapi x de rezeki Dyla, taylor(CikNgah Lah) xde. Bukan maen semangat Dyla..hee..

Sempat lagi aku nak ucap tahniah kat semua kawan2 yang berjaya dipanggil untuk interview untuk test UPSI dan USM..Shui, Alia, Dyla, Shafiq & the rest of u all yg berjaya lar..Congrates kawankawan.. nanti saya pun nak sambung jugak ;)

Ehss, nak stop dah, selamat malam dunia..


..P/s: s.E.N.g.A.L !! jadi B.o.S.A.N


2 comments:

Lynn Honeym said...

macam senggol senggolan doh ase.


haha//

:D

[[..Dhia..]] said...

macam macam sokmo ili bagi kat aku...
hahaaha....