Thursday, October 27, 2011

27 October 2011

Hye salam semua, i hope you are doing good like always.

Nothing to share, just a deep breath when i'm safely arrived in my hometown, Kuala Terengganu. After having a very hard core time a week ago, very very hectic day! and i'm quite tired with that. Mana tak sebab masalah kerja, my fiancee to be yang jadi mangsa, errmm, sorry dear! blog pun x sempat nak update, padahal banyak je perkara-perkara yang I rasa nak share.

Okey, tadi i baru lepas main masak-masak ngan my sis, Maya, she's really a good cooker, baru umur ting3, tapi dah pandai masak macam-macam, even I pun tak bape nak pandai lagi. Ha Ha Ha..!!!

Errmm, blank blur! tak tahu apa nak tulis lagi, I got no idea! I nak kuar pergi Bridal House, looking for my engagement pelamin and stuff!! baju semua tak tempah lagi, I'm gonna be dead nanti when the day's come. Hahaha... haa¬¬ cepat cepat siap diana, nanti sang pria sampai, bising pulak nanti. ¬

do i need to do any checking before engage???? i think YES!


Engagement Checklist

  • Know what you want before you get engaged
  • Do your background research
  • Decide the living arrangements
  • Ensure your marriage is legally recognized.

3 comments:

~ iEyLa mYa ~ said...

babe...
da setel sume ea
cm i plk tlebey excited.haha

Diana Alim said...

haha..babe..not so all la...huhu..nnt i might need ur help ok..nk mengubah hantaran tu..hehe...u mmg excited bg pihak i. haha..i love you bestie. hugs!

UmmiShahirah said...

k.nana tahniah ...
hahha..
tak sabar nak tengok 2 merpati sejoli ni di atas pelamin sebagai suami isteri..
nanti nak kahwin jemput tau...hehe..
tahniah...sama comel semua.. =)