Saturday, December 10, 2011

this is the moment when you realize you want to spend the rest of your life with somebody you love. 06-12-2011

pelamin dari PENGANTINKU. call Pn.Norisah 019 9675943.

saat tangan bersalaman, hanya rasa syukur dipanjatkan. 

Alhamdulillah semua selesai.

hanya seukir senyuman tanda bersyukur dengan redha Ilahi. 

selangkah menuju langkah yang dituju.

 pinjamkan saya segala kekuatan yang ada agar saya sentiasa tenang.



Alhamdulillah....sudah termeterai ikatan pertunangan antara saya dan awak

:)

gabungan roses merah jambu, putih, dan aksesori bantal biru serikan pelamin. Thanks to PENGANTINKU.

Wonderful cakes from KIMCUPPY CAKES. --call Kim 019 9392486

mama dan sanak saudara belah lelaki.

me

him

semoga dipermudahkan segalanya, dan dipanjangkan jodoh kami berdua.amin.

saya suka lah foto ni. 

the engagement ring. 

hasil kerja tangan sendiri.

 
Hey gadis, awak nampak biru sangat!

photos credited to Nasir kayu Photography
call nasir 019 9826499

I L.O.V.E YOU

hey awak, tenang, rileksss kay...


my new family...InsyaAllah..amin. 

suasana di mana dua buah keluarga bertemu mata, bersua kata. 

Salam semua, mesti dah scroll down semua gambar-gambar kat atas kan? Alhamdulillah, kalau sebelum ni saya posted katn entry yang macam pasrah pasrah je, tapi kali ni, saya attached kan sekali gambar-gambar untuk saya kongsi dengan kalian. Alhamdulillah selesai semuanya, majlis pertunangan antara saya dan kekasih hati, Aiman Sidek. Tarikh yang dipilih 06 Dec2011, tarikh dimana kami memulakan sebuah janji untuk terus bersama dua tahun lalu. Setelah pelbagai dugaan, akhirnya dengan restu keluarga, izin Allah Taala, kami disatukan dalam sebuah majlis serba ringkas yang dihadiri rakan-rakan dan sanak saudara terdekat. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat. 
Anyway, thanks buat semua yang membantu. thanks to my beloved family, my new family to be, ma abah, mama, abah, Butik PENGANTINKU, Nasir Kayu Photography, Jalina Radiha, Nasrul, Cikngah, Special thanks to KimCuppy Cakes for the beautiful cakes dan semua yang hadir .It was an amazing moment to me and him...
Love you all..*Hugs*
x.o.x.o

4 comments:

IQ = Iez Qis said...

tahniah aiman! tahniah!

l t t l g j h ; said...

congrats nana! comey ngat awop. hehe :)

kUyacUmi said...

congratulations for both of you...

Anonymous said...

Congrats!Aiman xsalah pilih awak! Congratss!