Monday, October 5, 2009

Brokenhearted!








Ketika aku tulis entry ni, aku baru selesai kerja aku. Dan aku juga sedang memahami apa yang terjadi pada teman rapat aku si I. Kenapa aku cakap dia teman rapat aku, sebab apa apa pun masalah yang aku mulamula rasa boleh settle sendiri, atlast aku mesti cerita kat dia jugak. si I selalu je hadir tika aku perlu teman luahan perasaan. Dia selalu muncul mcm bidadari....Hee ;) Love HER.

Dan hari ni, Dia tanyakan aku satu situasi, dan situati itu happened to her. ( sangat sedey ok! ) Dan aku terlalu memahami perasaan dia.

yang aku pasti, dia sedang broken hearted.

p/s: sahabat, kamu sabar..aku paham perasaan kamu. Dan aku akan selalu ada untuk kamu I.

I Love u Ili Izlin Hanim binti Othman.

2 comments:

d i e y L a . said...

nana!
aku pun broken heart ni.
haha koya la kan.

nape ngn mu weyh?
dop cite kat aku pun.isk

[[..Dhia..]] said...

hoho...aku??
aku nothhing happen..hidop je ni..hahahaha...

mu broken heart pe?? ishk!!!