Tuesday, January 20, 2015

Kelebihan sabun muka kulit kayu manis yang dijamin halal.

Assalamualaikum w.b.t, 

Apa khabar semua, harap sihat.... lama betul tak update blog, dari sebelum pregnant, sampai lah nak bersalin dah, langsung tak rajin nak update apa-apa kat blog ni, Tapi InsyaAllah selepas ni kalau banyak masa terluang, saya update apa-apa yang boleh memberi informasi kepada sesiapa jua yang sudi membaca blog saya. Harini mood menaip kembali, dan rasa nak kongsi juga dengan pembaca mengenai khasiat sabun muka kulit kayu manis atau namanya sabun #Mykantan. 

Secara ringkasnya, sabun Mykantan ni dicipta sepenuhnya oleh pakar tempatan, iaitu seorang profesor dari UPM Serdang, hasil inovasi beliau telah menghasilkan sabun muka yang memberi manfaat kepada sesiapa yang menggunakannya. Alamdulillah. 

Saya pun sejak diperkenalkan dengan sabun mykantan ni, memang stick to this facial soap until now, no more my Olay. Bukan apa rasa seronok sangat bila dah guna sabun ni, rasa fresh dan kulit pun nampak makin sihat, mungkin kerana produk ini tak dicampur dengan apa-apa bahan kimia dan hanya menggunakan 100% bahan semulajadi, Jadi bila pakai tu, takde lah kesan yang menyakitkan kulit wajah kita, 

So, saya taknak cerita banyak... saya ringkaskan info mengenai sabun muka #Mykantan seperti tertera. 

MY KANTAN FACIAL SOAP

Khasiat sabun muka Mykantan.
• Diperbuat daripada 100% bahan semulajadi.
• Campuran kulit kayu manis + madu + rumpai laut.
• Dijamin suci dan halal.
• Tiada kesan penggelupasan pada kulit wajah.
• Sesuai untuk lelaki dan wanita.

 kulit wajah lebih bersih dan sekata setelah mencuba sabun muka #Mykantan.  
 Sabun muka #Mykantan yang semakin menjadi pilihan pengguna.  

Testimoni pengguna sabun #Mykantan 

Testimoni pengguna sabun #Mykantanè Berfungsi menghilangkan parut jerawat, mengurangkan serta mampu mencegah pembiakan jerawat pada kulit wajah.
è Mengurangkan kulit berminyak pada wajah.
è Menyegarkan kulit wajah walau seharian terdedah.

Cara pakai : Amalkan 2 kali sehari dalam penjagaan harian wajah. Basahkan sabun dengan air dan gosok pada kulit wajah. Biarkan seketika sambil urut lembut wajah, alami kesannya.

To order: WhatsApp Diana 0179182331

Thanks.


Diana Alim.

No comments: